Despre noi

Möbelland Cluj reprezintă o companie activă pe piața comercializării produselor electrocasnice și a accesoriilor pentru bucătării, încă din 2010. Ne-am specializat pe distribuția unor mărci poziționate superior din punct de vedere al calității și fiabilității, precum Bosch, Siemens, Teka, Kuppersbusch, AEG, Blanco, Smeg, Falmec si Elica

Clienții vin la noi deoarece știu că avem prețuri decente, o gamă largă de produse, precum și servicii conexe de calitate. Preluăm și înțelegem corect nevoile clienților, le traducem în soluții potrivite și găsim, împreună cu aceștia, produsele care să vină cel mai bine în întâmpinarea caracteristicilor cerute și bugetului alocat. De aceea am crescut constant, an de an, împreună cu și datorită clienților noștri.

Ca urmare a cererilor exprimate de aceștia, începând cu anul 2016 am dezvoltat departamentul de mobilier de bucătărie. A venit ca o completare firească a ofertei noastre și ne-am axat pe păstrarea aceleiași viziuni din punct de vedere al calității și fiabilității. De aceea am ales Möbelland ca partener în distribuția de mobilier de bucătărie la comandă. Cu mărci de portofoliu precum Nobilia, Optifit, Nolte, Schüller, Varia sau Ballerina, suntem 100% siguri că satisfacem cele mai ridicate cerințe și cele mai sofisticate gusturi din punct de vedere al dotării bucătăriilor, pentru un portofoliu din ce în ce mai extins de clienți.

Pentru întrebări sau pentru mai multe informații despre bucătăriile pe care le oferim